EGÉSZ ÉVBEN EGÉSZSÉGES ÉS ÍZLETES ZÖLDSÉGET ÉS GYÜMÖLCSÖT MINDENKINEK!

Törekvésünk, hogy termékeinkkel támogassuk az egészséget, jó közérzetet és a Bolygónk fenntartható jövőjét.

Hazai alapanyagból készített zöldségkonzervek, befőttek, savanyúságok és friss zöldségek, gyümölcsök nagy választékát kínáljuk partnereinknek. Közel 30 éves tapasztalatunk biztosítja a megbízható minőséget és kiszolgálást.

Termékeink szakszerű és környezetbarát technológiákkal termelt, kizárólag hazai, helyben termesztett zöldségekből és gyümölcsökből IFS és BRC minőségtanúsítás mellett készülnek.

Alapanyagaink éretten kerülnek betakarításra, ezért ízletesen és a lehető legnagyobb tápanyag tartalommal kerülnek az üvegekbe, a regionális termékek élményét és hasznosságát nyújtva a fogyasztóknak.

A gyártás során nem használunk sem tartósítószert, sem mesterséges adalékanyagokat, így termékeink hatékonyan támogatják az emberi szervezet működését.

Csomagolásainkban újrahasznosítható csomagolóanyagokat használunk, hozzájárulva nem csak testünk, hanem környezetünk egészségéhez is.

Zöldség, gyümölcs konzervek széles választékát kínáljuk vásárlóink számára Globex és Csárdás márkanév alatt.
Emellett jelentős a saját márkás értékesítés egyedi vevői igényekre szabott gyártással és csomagolással.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a szárazföldi és tengeri logisztika területén. A megrendelt termékeket a leghatékonyabban
és pontosan szállítjuk le megrendelőinknek.

globexlogo
Csardaslogo

MIÉRT VÁLASSZON MAGYAR
ZÖLDSÉG-GYÜMÖLCS TERMÉKET?

A Kárpát-medence klimatikus viszonyai és talaj adottságai
rendkívül kedvezők a zöldség-gyümölcs termesztésnek. Tudományos kutatások igazolták, hogy az itt termett meggy, csemegekukorica és paprika több egészségre hasznos anyagot (pl. vitaminokat és nyomelemeket) tartalmaz, mint a bárhol
máshol termesztett fajták.

Magyarországon törvény tiltja a GMO alapanyagok felhasználását és a növényvédőszer használat is szigorúan szabályozott, így az általunk kínált zöldség-gyümölcs termékek  élelmiszerbiztonság szempontjából garantáltan megbízhatóak.

Történet

A céget 1994-ben alapítottuk, kezdetben kizárólag oroszországi export céljával. Miután ezt innovatív megoldásokkal nagy volumenű szállításokra fejlesztettük, bővítettük értékesítésünket kezdetben kelet-európai országok, majd Németország, később más nyugat-európai országok irányába.
Jelenleg Európa szinte minden országában rendelkezünk elégedett
vevő partnerekkel.

Eddigi munkánk jelentős eredménye, hogy a 2000-es évek elején több éves kitartó munkával megismertettük az orosz vásárlókkal a magyar meggyet, melynek hatására néhány éven belül óriási siker-termékké vált, a magyar termelők nagy megelégedésére.

Közel 30 éves tapasztalatunk eredményeképp ismerjük és szem előtt tartjuk vevőink igényeit. Megbízhatóságra és pontosságra törekszünk.
Ha Önnek fontos a megbízhatóság és a pontosság a nagy választék
és a magas minőség mellett, akkor minket keressen!