Az ASTERO Kft. 1996-ban alakult, fő tevékenysége friss zöldség-gyümölcs és zöldség-gyümölcs konzervek exportja, vagyis Magyarországon előállított zöldség-gyümölcs termékeket szállítunk az Európai Unió és Oroszország áruházaiba, piacaira és feldolgozóipari felhasználásra.

Termelőpartnereink által, szigorú minőségbiztosítási rendszer betartásával, szakszerűen megtermelt zöldség és gyümölcs tapasztalt munkatársaink rendszeres felügyelete mellett válogatva és csomagolva a lehető legrövidebb időn belül jutnak el partnereinkhez, hogy kiváló beltartalmi értékeiket megőrizve, jó minőségben kerüljenek a vásárlók asztalára.
Termelőpartnereinknek nagy mennyiségű áru megbízható átvételére biztosítunk lehetőséget, de elvárjuk a minőségi követelmények és a nyomon követési rendszer betartását.

Széles választékot kínálunk vevőinknek zöldség-gyümölcs konzerv termékeinkből, melyek frissen beszállított alapanyagokból, természetes technológiával, azaz tartósítószer és mesterséges adalékanyagok nélkül készülnek.

Konzerv termékeinket "Csárdás" és "Globex" márkanév alatt az európai országokban - Balti-államok, Románia, Szlovákia, Csehország, Németország - és Oroszországban értékesítjük. Az áruk nagyobb része azonban, vevőink igénye szerint saját márkás termékként - pl. "Vitaland", "Mikado", "Erntegold", "Lena", "Ogorodnikov", "Zakuson" - kerülnek forgalomba, ezzel igazolva, hogy minőségük a legmagasabb minőségi elvárásokat is teljesíti. Készek vagyunk egyedi vevő rendeléseket is teljesíteni, mint saját recept szerint és/vagy különleges csomagolással készült termékek gyártása.

Az Ön cégével is kölcsönösen eredményes, tartós együttműködés kialakítására törekszünk.

 

Meggyőződésünk, elégedett lesz velünk.